22.09.2013  

Toppbilde

Helgen 19. – 22. september deltok mange av oss samlet på Lyktan hotell i Arjeplog til fellesskapsdager. Over 60 stk fra distriktet opplevde noen fantastiske dager sammen.

bilde

Det var Eilif Kaspersen og kona Turid som stod som initiativtakere til turen og en stor takk til dem.

bilde

Steinar stod for under visningen og han underviste om at det bare er Guds ord som kan skape noe i våre liv. Lørdag var det flere som deltok med sang og vitnesbyrd. Vi opplevde sterke samvær der mange ble berørt. Flere gav uttrykk for at forkynnelsen gikk på dypet i deres liv.

bilde

Søndag var det felleskapsgudstjeneste med pinsemenigheten i Arjeplog, der noen fra både Norge og Sverige delte ut nattverden. Familiekoret sang.

bilde

OneWay var fast husorkester sammen med Kay Nerheim på piano hele helgen

bilde

Lørdag kveld var det festaften der også lattermusklene fikk kjørt seg. Trude var i slag og tok tak i dette med leirlivet. Vi var jo liksom på leir, og poengene kom tett.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon