14.10.2013  

Toppbilde
Emanuel Minos (Foto: http://www.evangelistfonden.se/)

I 1968 fikk en 90 år gammel kvinne fra Valdres et syn der hun fikk se hva som ville skje rett før Jesu gjenkomst. Bibelen forteller at Jesus skal komme igjen for å hente de som tror på ham. Emanuel Minos hørte denne profetien og skrev den ned. Hun nevnte 4 ting som skulle skje i Norge i de siste tider. I dag ser vi det går i oppfyllelse.

Mye av det som preger Norge i dag var helt utenkelig for 45 år siden. Minos sier at han selv ikke trodde på denne profetien den gangen, men nå har den gått i oppfyllelse. Hun sa: "Jeg så tiden rett før Jesu gjenkomst og utbruddet av den 3. verdenskrig». Hun nevnte 4 ting som skulle skje i Norge i de siste tider:

Periode med nedrustning og avspenning

Først ville det være våpenhvile som aldri før. Det ville være en lang fred mellom supermaktene i øst og vest. (i 1968 var den kalde krigen på sitt mest intense). I denne perioden ville det være nedrustning i mange land, også i Norge; og man ville ikke være beredt på krigen som ville komme. 3. verdenskrig vil begynne på en måte som ingen forventet og fra uventet hold.

Lunkenhet

En lunkenhet uten parallell vil komme over mange kristne samtidig med en frafallenhet fra levende kristendom. De vil ikke være åpne for forkynnelse og vil ikke høre om synd, nåde, loven, evangeliet, anger og gjenopprettelse. Isteden vil det komme et substitutt; lykkekristendom. Det viktige vil være å ha suksess; være noe. Ha materielle ting, noe Gud imidlertid ikke har lovt oss. Kirker og bedehus kommer til å bli tommere og tommere. Istedenfor forkynnelse vil underholdning, kunst og kultur invadere kirkene hvor det skulle vært omvendelse og vekkelse. Det vil skje rett før Jesus komme.

Frafall

Det vil bli en moralsk oppløsning som Norge ikke har sett maken til før. Folk vil leve sammen som gifte uten å være gift. Det vil være mye urenhet før giftemål og mye utroskap. Dette vil bli sett på som normalt og rettferdiggjort fra alle hold. Selv i kristne miljøer. TV vil fylles med slik forferdelig vold som lærer folk å drepe hverandre. Som konsekvens vil det bli utrykt å gå på gatene; folk vil kopiere det de ser. Luften vil fylles opp av mange tv kanaler som bruker sex som underholdning, noe som burde være reservert for ekteskapet. (Dette ble skrevet i 1968 når noe slikt ville bli sett som for utrolig).

Folk strømmer til Norge fra fattige land

Folk fra fattige land vil strømme til Europa. De vil også komme til Skandinavia og Norge. De vil bli så mange at folk vil begynne å mislike dem og bli harde mot dem. De vil bli behandlet som jøder før 2. verdenskrig. Da vil våre synders mål ha blitt nådd. Tårene strømmer nedover den gamle kvinnens kinn. Så vil Jesus komme igjen og 3. verdenskrig bryte ut. Det vil bli en kort krig og alt jeg tidligere har sett av kriger vil være ingenting mot dette. Krigen vil bli avsluttet ved atombomber. Luften blir så forurenset at det vil bli vanskelig å puste. Konsekvensene av krigen vil omfatte Amerika, Japan, Australia og de rike nasjonene. Vannet blir ødelagt og jorden kan ikke lenger dyrkes. Som et resultat av dette vil det kun bli en rest av menneskeheten tilbake. De som var igjen i de rike landene vil søke seg til de fattigere delene av verden, men de vil være like harde mot oss som vi var mot dem. Den som har sine synder tilgitt og som har Jesus som Frelser og Herre vil være trygg.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon