25.11.2013  

Toppbilde

Det var en stor opplevelse å høre OneWay søndag kveld. De evnet å formidle et åndelig nærvær gjennom sangen og sine vitnesbyrd. Selv om de fortsatt er unge har de vokst, både musikalsk og åndelig.

bilde

Valg av tekster er ikke tilfeldig og det merkes at de ønsker å formidle noe gjennom det de synger.

bilde

Isac debuterte som solist og det gjorde han veldig bra!

bilde

Andreas (12), gruppas yngstemann sa at profeten Jeremia følte at han var for ung til å tjene Gud. Men da sa Gud at han ikke skulle si det, men være frimodig. «Jeg synes det er stort at jeg som bare er 12 år kan få være med å ære Jesus». Tobias (bak trommene) vitnet om at det er Jesus som skal vokse og mens vi skal avta.

bilde

Bjørn Henrik sa at vi alle er kalt til å være vitner for Jesus. Når Gud gir oss et oppdrag må vi noen ganger være villige til å gå ut av vår egen Comfort-sone. Gud har ikke sagt det skal være lett, men det skal være verdt det!

bilde

Kari Anne bruker mye tid sammen med disse guttene og gjør en fantastisk jobb. Hun vitnet også om hvor viktig det er at vi tar til oss nok åndelig mat. Dersom vi ikke spiser skikkelig vil vi ikke være like godt rustet til å takle det som møter oss i hverdagen. Som et eksempel tok hun frem en dag hun måtte skynde seg ut, og hun rakk ikke å spise skikkelig. Det var ikke nok med at hun etter hvert ble veldig slapp, det begynte å regne og hun måtte gå hjem. Hun merket at hun ble veldig sårbar for negative tanker og mismot. Slik er det i vårt åndelige liv også. Derfor oppfordres vi til å bli sterke i Herren og i hans veldige kraft! Og ta på oss Guds fulle rustning, så vi kan holde stand mot djevelens listige angrep. For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ef 6:10-12

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon