27.01.2014  

Toppbilde

Søndag vitnet Vigdis om hvordan hun ble øyeblikkelig løst fra bitterhet og sorg på et møte i fjor vår. «Jeg hadde lenge vært på avstand fra Jesus og jeg kom til møte både bitter og sorgfull. Under møte kom det et budskap i tunger som ble tydet. Budskapet var rett til meg og jeg fikk øyeblikkelig fred» fortalte Vigdis.

Det har nå gått et halvt år siden dette spesielle møtet og siden den gang har Vigdis vært ofte på møte. «Budskapet traff meg med kraft og husker at det ble sagt til meg «frykt ikke» og med engang slapp bitterheten og jeg fikk fred» sier Vigdis. Jeg husker dette møtet. Forteller pastor Steinar. Vigdis søkte ikke frem til forbønn i ettermøtet, men hun spurte om å få si noe. Allerede på dette møtet vitnet hun om hva som hadde skjedd. Søndag kunne vitne frimodig om at det har holdt. Jesus møtte henne og løste henne ut ved at nådegavene var i bruk under møtet.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon