10.02.2014 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Glede og takknemlighet lyste ut av Maria og Terje når de ble døpt søndag. Begge er nyfrelste og har opplevd at Jesus både leger og forvandler. Vi som har fulgt dem på nært hold har sett hvilken forandring som har skjedd.

bilde

Maria ble frelst i januar

Søndag 12. januar satt det ei svært nedtrykt dame på nest siste benk. Det var andre møte hun var på i menigheten. Etter talen kom hun frem og ville bli bedt for. Hun følte seg deprimert og hadde vondt i brystet. Jeg spurte om hun var frelst og hun sa at det var hun ikke, men ville svært gjerne bli det. «Jeg kjente et slikt mørke inne i meg og jeg var veldig deprimert. Etter at jeg tok imot Jesus lettet det og jeg fikk en slik fred inne i meg» sa Maria etterpå. Gleden var ikke mindre denne kvelden.

Terje: Jeg kjenner det i hele kroppen!

Han er nærmeste nabo til Betania og det første som grep ham var sangen og musikken. «Jeg satt mange ganger på verandaen eller med åpent vindu og hørte på sangen.

bilde

Terje kommer trofast på møtene og lyser som ei sol. Jesus har bokstavelig talt gitt ham et nytt liv. Og selv om han hadde vært veldig nervøs hele dagen ble denne kvelden en festkveld, hvor gleden sendte nervene på dør!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon