03.04.2014 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Det ble en sterk kveld med Annie Schaug der hun oppmuntret oss til å være åndelig våken. Hun sa blant annet at den som elsker Gud vil ære ham, og er du ikke er «fornøyd med Gud» vil du synde. Det er alltid en sammenheng. Størst av alt denne kvelden var et en ung kvinne tok i mot Jesus.

Tiden gikk fort under Annies talestol når hun gav oss et innblikk i det som rører seg i tiden. Mye av det okkulte er i ferd med å få innpass i kristne sammenhenger. Vi synes å glemme at det finnes krefter som vil ta det åndelige livet fra oss. Judas formaner menigheten i sitt brev om at vi må stride for den troen som vi er overgitt. For noen mennesker har sneket seg inn – noen som denne dom allerede for lenge siden er oppskrevet for: De er ugudelige, de forvender vår Guds nåde til skamløshet, og de fornekter vår eneste hersker og Herre, Jesus Kristus. Jud 4

Selv om det var en klar formaning i det som ble forkynt gikk vi oppmuntret hjem. For når Jesus formaner oss trykker han oss ikke ned, men han løfter oss opp. Hun minnet oss på at Gud sa til Bileam « Det Gud har velsignet kan ingen forbanne.» 4 Mos.23:20. Vi må begynne å oppføre oss som at vi tror på det som står, sa hun blant annet.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon