11.05.2014  

Toppbilde
Kjell Huseby

Søndag fikk vi besøk fra Evangeliesenteret Østerbo, med Jonny Jakobsen i spissen. "Full gass med Jesus" lød en av sangene som en av guttene sang, og de viste nettopp til dette når de sang og vitnet frimodig. Kjell Huseby talte et sterkt vekkelsesbudskap.

bilde

Jonny Jakobsen står i spissen for gjengen fra Østerbo. 6 andre menn har vært med Jonny i en tid nå. "Dette er det tiende møte vi har på kort tid, men det er like herlig hver gang!" Forteller Jonny. Vi kjenner han fra før, da han har prekt her.

bilde

Ronald hadde et sterkt vitnesbyrd han fortalte oss. "Jeg har ikke personlig hvert avhengig av rus, men jeg hadde en far som nesten hadde to personligheter. Han kunne være grei og ha med å gjøre når han var edru, men når han var rusa var han slem mot både meg og min mor. Etterhvert ble jeg sendt på barnehjem. Der ble jeg misbrukt og begynte å bygge opp hat inni meg. Jeg prøvde å begå selvmord, men da var det en som berga meg: Jesus!" Han forteller at han har hver en venn av Evangeliesenteret i lengre tid, men at han ikke alltid har vært like glad i dem. "Før hata jeg Evangeliesenter-folk. Hadde lyst til å skyte dem! Men etter jeg ble kjent med Jesus elsker jeg dem mer og mer!"

bilde

Kjell Huseby hadde et sterkt vekkelsesbudskap denne kvelden. Han forteller fra sitt liv: "Jeg hadde hele mitt liv en lengsel etter noe som kunne sette meg fri. Og for 46 år siden fant Jesus meg da jeg var lengst unna!" Han leste fra Johannes 8, 31-36: 31 Jesus sa da til de judeerne som var kommet til tro på ham: Dersom dere blir i mitt ord, da er dere i sannhet mine disipler. 32 Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere. 33 De svarte ham: Vi er Abrahams ætt og har aldri vært treller under noen! Hvordan kan du da si: Dere skal bli fri? 34 Jesus svarte dem: Sannelig, sannelig sier jeg dere: Hver den som gjør synd, er syndens trell. 35 Men trellen blir ikke i huset til evig tid. Sønnen blir der til evig tid. 36 Får da Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri.

"Som det står i vers 6: da blir dere virkelig fri! Det gjelder i dag også. Dere hører jo på vitnesbyrdene her at Mesteren er i aksjon i dag! Og man trenger ikke å være på et stevne får å oppleve at Sønnen setter deg fri! Jeg møtte Jesus på et kjøkken i Rjukan, og det har holdt i 46 år!"

Vi takker alle fra Østerbo for det dere delte i kveld. Vi opplevde at Herren var til stede, og mange søkte forbønn. Det var også tydelig at noen møtte Gud på en spesiell måte.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon