10.06.2014  

Toppbilde

Det ble et sterkt og inspirerende pinsestevne på Sandvik. Det er ingen tvil, dette stedet er i ferd med på reise seg igjen! Man kjente det på atmosfæren, og vi kunne se det på bygningene og vi merket det på menneskene. Evangeliesenteret er en stor velsignelse oss her i nord».

bilde

«Det var herlig å få med om slike møter som vi opplevde i helgen», sier vår egen pastor Steinar Slotten. «Vi kjente Guds nærvær og velbehag over stedet. Forkynnelsen og de sterke vitnesbyrdene vi fikk høre grep hele forsamlingen. Det var skikkelig pinsesus i møtene!»

Det var mange som deltok under helgens mange møter. Hovedtalere var Trond Eriksen og Steinar Slotten, men også flere av distriktets pastorer deltok.

bilde

Leder for ES-teamet Erik Johannesen talte på et møte og mange av beboere delte sitt sterke vitnesbyrd med oss.

bilde

Liv Sollie Kaspersen fra Reipå sier etter stevne at det rørende å høre hvordan mennesker har fått hjelp ut av rus og angst og vanskeligheter. Og de gav Gud æren og det var veldig sterkt å høre. «Mange flotte folk, sterke møter og bibelundervisning. Jeg er veldig takknemlig for å få være en "senter-venn"!!».

bilde

Det var ikke så mange fra Fauske denne gangen, men det kan dere angre på! Det sa Valter og Synøve under vårt eget møte 2. pinsedag. De var så inspirert og «høyt oppe» etter denne helga. Til tross for at Valter har passert 80 år kjørte de direkte til møte på Fauske. Her vitnet de begge begeistret over hva de hadde fått være med om.

bilde

Denne mannen har vi bedt mye for. Ole er bror til Erik Johansen og har vært langt inne i døden. Han har hatt kreft og har vært oppgitt av legene. Men Gud har gitt ham styrke og han vitnet om Guds store undergjerninger. Rett etter pinse drar han alene til Lativia for å virke inne i fengslene der. Et arbeid han har drevet i mange år. Gud hører bønn!
Sommerstevne 2. - 6. juli

Om du ikke fikk med deg pinsestevne vil vi anbefale deg å sette av de første dagene i juli og bli med på årets sommerstevne.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon