14.06.2014  

Toppbilde

Takk til alle som var med og gjorde en innsats i forbindelse med årets hjelpesending. Takket være mange ildsjeler fikk vi fylt en hel container med klær, sko og annet nyttig utstyr. Open Heart driver et fantastisk arbeid og vi er så takknemlige for at vi her på Fauske kan være med å hjelpe.

bilde

Her ser vi Tobias og Bjørn Henrik bære inn i containeren og Kari Anne, Oddbjørn og Harald sørger for at alt stables skikkelig.

bilde

Her er et bevis for at pastoren kan mer enn bare å preke på møtene. "Jeg er utrolig stolt over alle de som har gjort dette mulig. Flere har vært her på Betania i timevis for å ta i mot klær. Spesielt takk til pastorparet Tone og Helge Hjulstad som kom helt i fra Mosjøen med et lass innsamlede klær." sier Steinar tydelig fornøyd.

bilde

Halvard Hasseløy hedret for sin innsats

Halvard Hasseløy ble nylig slått til ridder av ordenen The Imperial Order of St. Stanislas. Ordenen er en slags moderne utgave av den originale ordenen grunnlagt av den polske kong Stanislaw August Poniatowski i 1765. Utmerkelsen fikk Hasseløy på grunn av sitt flere tiår lange arbeid for fattige og hjemløse i Ukraina gjennom organisasjonen Open Heart. Dette er en keiserlig orden som har vart i mange hundre år. Kong Håkon og Fridtjof Nansen er noen av dem som har fått prisen tidligere. (Bilde og tekst Korsets Seier)

bilde

Før Containeren kom var det stablet sekker overalt. Mange har uttrykt sin takknemlighet for at noen tar på seg å samle inn klær på denne måten.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon