18.08.2014  

Toppbilde

Etter en lang og fantastisk sommer var det tydelig at menigheten gleder seg over at vi nå er i gang igjen. Herlig lovsang, sterke vitnesbyrd og godt fellesskap. Er det rart at man blir glad i menigheten? Steinar talte om at vi med iver vil søke Herren å kjenne. Djevelen vil forvrenge vårt Gudsbilde, men vi som kjenner Herren, kjenner også hans karakter og hensikt.

bilde

Tro er tillit og tillit bygges ved kjennskap. Djevelen vil ha oss til å tro at det er vi som må ta initiativet og håpe på at Gud gir respons. Om han ikke gjør det er det fordi vi ikke er gode nok i hans øyne. Men det er løgn! Herren har ALLTID tatt initiativet. Romerbrevet 5 forteller oss at Gud viste sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå VAR syndere (Rom 5:8). Du kan bare bli frelst ved å gi respons på det som Gud allerede har gjort ferdig. Guds ord sier; at Gud elsket verden så høyt at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv (Joh 3:16).

Alt vi som Guds barn kan er å gi respons på hans godhet og kjærlighet til oss. Vi gir ikke tiende for å få mer, men vi gir tilbake av det vi allerede har fått. Du kan ikke gi 10% av noe du ikke har. Djevelen vil ha oss til å tro at vi må fortjene Guds velsignelse, men nei, den får vi uforskyldt av NÅDE! Vi elsker fordi han elsket oss først.

Det var godt å se at menighet gav respons og flere søkte Gud i ettermøtet.

bilde

Flere deltok med vitnesbyrd og Tormod sang og vitnet om at vi ikke må være «steinkristne». En stein kan kastes i vannet og vannet vil dekke det på alle sider, men det trenger ikke inn i den. Skal ordet gjøre sin virkning må det få trenge inn i oss.

bilde

Giani gledet seg over den fantastiske sommeren vi har hatt og sier at dette er som å være i Brasil. Tenk det har vært 34 grader på Fauske! Vi trenger sol for da får vi vitaminer, men åndelig sett er det Jesus som er min «sol». Jeg trenger ham for å leve et sunt og godt liv. Derfor gleder jeg meg veldig over å få være på møte igjen.

Hun leste fra Jes 40:31 der det står: Men de som venter på Herren, får ny kraft. De løfter vingene som ørner. De løper og blir ikke utmattet, de går og blir ikke trette.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon