29.08.2014  

Toppbilde
Elisabet Jakobsen

Her gjengir vi vitnesbyrdet Elisabet delte med oss på møte. «Tenk deg at du er på en guidet tur. Du har tatt turen for å oppleve noe nytt. Guiden går foran flokken og plutselig stopper han opp og begynner å fortelle. Hvor befinner du du deg da? Følger du guiden eller går du lengre bak og får ikke helt med deg hva som skjer?

Jeg så dette bildet for meg, og jeg så hvordan noen var veldig ivrig etter å følge med på alt guiden sa og gjorde. De ville ha med seg alt. Andre var mer opptatt av å snakke med hverandre og hørte ikke etter hva som ble sagt. Andre igjen var så opptatt av alt rundt seg at de glemte helt å følge gruppen. Jeg så også at noen ikke brydde seg så mye og gikk litt for seg selv helt bakerst. Da kjente jeg bare at jeg for min del ønsket å få maks ut av det som var forberedt for på den turen. Jeg ville være blant dem som fulgte tett på det som skjedde.


Jesus sier: Mine får hører min røst, jeg kjenner dem, og de følger meg. Joh 10:27

Jesus sier at han er den gode hyrde og at han ønsker at vi skal høre hans røst. Da må jeg gå tett sammen med Jesus så jeg hører hva han sier og at jeg får oppleve det han ønsker å lede oss inn i. Det kan være så mye som vil fange vår oppmerksomhet. Da er det viktig å huske at vi selv må velge å være blant de som er helt fremme der det skjer. Jeg vil at denne høsten skal bli noe helt spesielt i mitt liv. Jeg ønsker å oppleve noe med Jesus og høre hva han har å si meg. Det håper jeg også du vil.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon