15.09.2014  

Toppbilde
LIllian fra Arjeplog ble helbredet

Søndag fikk vi høre et mektig vitnesbyrd om hva som skjedde under fjorårets fellesskapstur til Arjeplog. Alle i Arjeplog visste hvem Lillian var, en krokbøyd eldre kvinne som alltid gikk med stokk. Hun hadde ikke tenkt seg på møte, men så hørte hun at forsamlingen hadde besøk av nordmenn. Hun gikk på møte og ble ikke den samme igjen.

bilde

Hun ønsket å fortelle hva som skjedde denne dagen, fordi hun følte at hun måtte takke Jesus for det han hadde gjort. Hun forteller at hun satt helt bak under møtet og hadde ingen tanke på å be om forbønn. Møtet var nesten over da en mann i forsamlingen spurte henne om hun ikke skulle gå frem og bli bedt for. «Nei! Hvem er det som vil hjelpe en gammel kjerring» svarte hun. Jeg er gammel og dessuten følte hun ikke at hun klarte å komme seg frem, for ryggen og beina verket slik. Men til slutt gav jeg etter og han hjalp meg frem så hun kunne på forbønn. De ba for meg og jeg gikk hjem.

bilde

Plutselig så jeg meg selv i speilet og sa forskrekket til meg selv, «Lillan du er jo rett i ryggen! – Nei, svarte jeg meg selv; det går ikke an, du ser syner. Men så kjente jeg at smerten var borte og jeg så meg i speilet igjen og utbrøt; Ja men, jeg er jo rett i ryggen! Da begynte jeg å danse og hoppe og sparket beina høyt i været. Jeg synes ikke jag har fått takket Jesus nok for det som skjedde» sa Lillan, mens tårene triller nedover kinnene.

I løpet av det siste året har hun fått fortelle hva som har skjedd til mange i det lille samfunnet i Arjeplog. Her kjenner alle, alle, og det har gjort inntrykk når de ser henne komme gående. Helt rett i ryggen, spenstig som ei ungjente.

LES OGSÅ: Fantastisk helg i Arjeplog!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon