15.09.2014  

Toppbilde

Det var en takknemlig og glad gjeng som reiste hjem fra årets fellesskapshelg i Arjeplog. Sterke møter og et varmt fellesskap setter sine spor. Her fikk vi god tid til å prate med hverandre og kjenne på at vi er en stor familie. Vi fikk også høre mange sterke vitnesbyrd og fin forkynnelse. Selv om den største gruppen var fra Fauske, var det også mange fra Bodø og fra Meløy og distriktet rundt.

bilde

Det er pingstforsamlingen i Arjeplog som eier og driver Lyktan hotell. Et flott sted, med fine rom og god mat. Det skapte trivsel hos alle generasjoner. Taco første kvelden var nok ekstra populært hos en yngre garden.

bilde

Grip fremfor alt troens skjold!

Steinar talte denne helgen over Ef 6.16: «Grip fremfor alt troens skjold, så dere kan slokke den ondes brennende piler!». Paulus underviser efeserne og viser dem at det finnes både en passiv og en aktiv ved troen. Den passive er at vi skal finne hvile i det Jesus gjorde for oss på Golgata. Her i Ef.6 taler han om den aktive delen i det han sier at vi fremfor alt må gripe troens skjold. Vi har med andre ord et valg. Om vi er passiv her havner vi en form for skjebnetro der vi sier at det som skjer det skjer. Nei, vi skal bruke troen som et skjold mot djevelens angrep. Han viste praktisk hvordan vi kan aktivisere troen i våre liv slik at vi kan slokke den ondes brennende piler. Vi skal ikke bare stoppe dem, men troens skjold kan slokke dem! Det aller viktigste er at vi må dyppe skjoldet i Ordets vannbad (Ef 5.26) Romerske skjold kunne være trukket med opptil 7 lag lær. Før de gikk i krigen la de skjoldet i vann så de var sauset inn i vann.

bilde

Søndag talte han om hva som skjer når pilene rammer oss. Den rammet Elias etter at han hadde vært på Karmel, Peter falt i synd og Timoteus ble mismodig. Men alle fikk en ny start! Det er fremtid og håp også for deg! Mange søkte Gud og vi kjente Herrens nærvær og legedom var sterkt over forsamlingen.

LES OGSÅ: Jesus helade mig, jag är så takksam!

bilde

Lørdag var festaften, med lek og latter. Men det ble også et herlig møte der Odd Kaspersen talte og å stige høyere opp mot lyset. Det fikk vi virkelig erfare denne helga. Vi fikk også høre mange flotte vitnesbyrd og sanginnslag. Dessverre lar det seg ikke gjøre å gjenspeile at dette her. Men takk til alle som deltok og gjorde denne helgen så minnerik og herlig. Vi vet at mange reiste hjem berørt av Gud og oppmuntret til å stå på for Jesus!

bilde

Takk til Turid og Eilif Kaspersen

Torill takket Turid og Eilif for innsatsen, på vegne av oss alle. Det er de som har stått ansvarlig for det praktiske rundt helgen. Vi kunne se at de hadde lagt hele hjertet sitt i forberedelsene. Flere vitnet om hvor godt det var å få en personlig hilsen når de kom. På alle rom lå det et kort med et bibelvers og noen karameller. De gjorde virkelig det de kunne for at vi alle skulle ha det godt. Takk skal dere ha!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon