02.10.2014  

Toppbilde

Lørdag 4. oktober var rundt 70 ledere fra pinsemenighetene i Nordland samlet til en LED-regional samling i Familiekirka på Mo. Det ble en dag full av inspirerende undervisning og godt fellesskap. Tema for årets samling var «Jeg vil bygge min menighet – for Gud elsker verden».

bilde

Det var mange flotte forkynnere som deltok med ulike innlegg, streams og plenumsmøter. Hovedtaler var Andreas Hasseløy som er pastor for hele tre Intro-menigheter på Østlandet. Han talte i den ene sesjonen over Apg 2.41 – 47 og han sa at her finner vi oppskriften på en vellykket menighet som hadde vekst og var velsett av hele folket. Han brukte et bilde om hvordan det var å bake fransk sjokoladekake. Den inneholder mange ulike ingredienser. Om du skal få en vellykket kake må du sørge for å få rett blanding av disse ingrediensene. Om du er veldig glad i smør kan du ikke bare doble dette og regne med at resultatet blir like bra. Slik er det også i menighetene, det må være en rett balanse i henhold til oppskriften. I dette tekstavsnittet finnes flere sider som Guds ord sier må være med om vi skal bygge menighet på rett måte.

bilde

Ellers var leder for Pinsebevegelsens Lederråd, Sigmund Kristoffersen med, leder i Heimemisjonen Daniel Egeli, Bjørn Bjørnø fra PYM og flere andre deltok også. Det var også et eminent lovsangs team med Terje Hystad i spissen, som ledet sangen.

bilde

Det er alltid godt å komme sammen å prise Jesus i et slikt felleskap. Her ser vi blant andre pastorene Frode Hansen og Lars Gunnar Pahlm hengi seg i lovsangen.

bilde

Vi var hele 8 stykker fra menigheten, blant annet nesten samtlige av eldstebrødrene. Det er alltid en styrke å få oppleve slike samlinger sammen. Da er det lettere å ta dette med seg hjem til egen menighet. Takk til Familiekirka og pastor Redvald Hjulstad for gjestfrihet og en flott dag.

Bilde: Tor-Kåre, Marina og Anna følger spent med. Bak skimter vi Svein. Alle gav uttrykk for at dette hadde vært en flott dag.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon