15.11.2014  

Toppbilde

Fredag deltok ungdommene våre på ungdomsmøte i Familiekirka i Bodø, der ungdommer fra Bykirka, Familiekirka og Betania for første gang var sammen på denne måten. OneWay fra Betania ledet an i lovsangen, og Hilde fra Familiekirka hold andakt. Ungdommene fant etter hvert tonen sammen og vi tror dette kan være starten på et tettere samarbeid i regionen.

bilde

Sang og musikk er viktig i en slik sammenheng og OneWay var med å bidra til at dette ble en flott kveld.

bilde

Hilde hadde en fantastisk bra andakt om viktigheten av å leve nært Gud. Hun fortalte blant annet om en kattunge som hun var så glad i. Hun var nitten år at kjente gleden over å ha denne kattungen rundt seg. Hun hadde så mye hun ville gi den av kjærlighet og nærhet. Men kattungen var mer opptatt av andre ting. Den stakk av hele tiden og kom bare hjem nå den var sulten eller trøtt. Hun ble lei seg og oppgitt over at katta ikke ville være sammen med henne. Slik kan også vårt forhold til Gud være, fortalte hun. Vi kommer bare til Jesus når vi har behov og er i nød. Ellers bryr vi oss ikke så mye om å være nær ham. Jesus har så mye å gi oss, men da må vi la han få sjansen til å gi oss det.

bilde

Det ble mye latter og smil under denne leken. Samtidig var det en flott anledning til å bli bedre kjent med hverandre.

bilde

Etterpå var det pølser, kaker og godteri av alle slag. Takk til Familiekirka som tok så godt i mot oss. Vi håper at dette langt fra blir siste gang vi møtes på denne måten. Neste gang ønsker vi å invitere alle inn til Fauske.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon