13.11.2009 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

I oktober ble hele plattforma bygd om. Vi har nå fått en åpnere løsning og talerstolen er flyttet. Den har også blitt betydelig mindre. Projektor er installert og nå kommer sanger og informasjon opp på veggen. Alle var begeistret over forandringen og vente seg fort til et litt annerledes "sittemønster" nede i salen.

bilde

Med nytt utstyr kommer nye oppgaver. Her ser vi Berit Wårheim og Arnt-Johan Antonsen bak spakene. Nytt miksebord gir plass til både en lydmikser og en bildemikser. De gjør en kjempejobb og allerede fungerer alt som om de ikke skulle ha gjort annet i sitt liv.

bilde

Musikken har byttet side, men det ser også ut til å gå bra.

bilde

Tormod synes å trives med forandringen

bilde

På øvelsen var det full konsentrasjon. Nå kommer teksten opp på en monitor fremfor musikken. Her ser vi Oddbjørn i full konsentrasjon

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon