22.02.2018  

bilde

Gledelig å se fremgangen på Fauske

Selv om det nå er mange år siden Petter og Astrid Storeide flyttet fra Fauske, holder han fortsatt kontakten. «Eva og Svein Wangen har vært så snill å sende Månedsblad til oss og det er så gledelig å se alt som skjer på Betania», sier Petter på telefonen.

Petter var fra Storeide i Folla, og han var bussjåfør for Salten Bilruter i mange år. Han og kona Astrid flyttet til Fauske på slutten av 1980-tallet og de ble meldte seg inn i Betania 1989. Svein forteller at Petter var en meget flink mann, på mange områder. Da menigheten stod uten kasserer sa han seg villig til å påta seg den oppgaven. Han tok over som kasser fra januar 1990 og helt til de bestemte seg å flytte til Vinstra i Gudbrandsdalen, der Astrid var fra. Dessverre døde Astrid for ett år siden.

Det har vært tungt å bli alene, forteller Petter, men i en alder av 93 år kjørte han alene helt til Folla også sist sommer. Svein forteller om alle de koselige besøkene de har hatt av Astrid og Petter. «Hver sommer har de stukket innom oss på Fauske, og deltatt på møte når det har passet slik». Nå tror ikke Petter at de blir noen flere turer nordover. Helse er ikke så god lenger.

Jeg vil hilse menigheten og alle mine gamle venner med det ordet som har vært til så stor trøst for meg nå når jeg har blitt alene. Det står i Hebr. 13:5: «Jeg skal ikke slippe deg og ikke forlate deg». Vi vil takke Petter for den innsats han gjorde i Betania.