04.02.2010 | av Steinar Slotten  

bilde

Han døpte meg i Ånden!

En søndags kveld søkte Anita forbønn i ettermøtet. Jeg stod der foran henne og hørte henne si; "jeg vil så gjerne bli åndsdøpt", sier pastor Steinar Slotten.

Hun har vært en kristen hele livet, og er en av de trofaste i menigheten. Men hun har kjent på et savn, hun ville så gjerne bli åndsdøpt. En søndag før jul søkte hun frem i ettermøtet for å bli bedt for. Jeg stod der foran henne og hørte henne si; "jeg vil så gjerne bli åndsdøpt".

Den kvelden ba vi om at nettopp det skulle skje. I dag sitter vi på Betania etter et bønnemøte. Hun ønsker gjerne å dele det som har skjedd. Hun begynner med å si; "Jeg ønsket så inderlig å få tale i tunger. Den kvelden du ba for meg kjente jeg en veldig kraft inni meg, men jeg turde ikke å slippe det ut". "Selv om jeg har kjent Guds kraft komme over meg så har jeg heller dempet det ned" sier hun stille. Men en natt, tidlig om morgen hadde jeg en drøm."

"Jeg lå alene på soverommet mitt og drømte at jeg var på ei strand. Det var flere mennesker der, men jeg ble oppmerksom på to menn i hvite klær. Med en gang tenkte jeg; jeg er jo døpt. Plutselig begynte jeg å skjelve, hendene mine ristet. Etter en stund skalv jeg så kraftig at teppet falt av og hendene gikk i været. Så bare kom det, jeg begynte å tale i tunger. Gud gav meg det bønnespråket jeg har lengtet etter å få" - sier Anita mens hun smiler over hele ansiktet.

Vi gleder oss med Anita. Selv om hun har vært en kristen hele livet så var det mer å få. For meg som forstander har det vært inspirerende å se den lengsel som ligger i menigheten. Derfor er jeg overbevist om at det vil skje mye i tiden som kommer. Du som går med en lengsel, fortsett å søk Herren! Guds ord sier; Og dere skal påkalle meg og gå av sted og be til meg, og jeg vil høre på dere. Dere skal søke meg, og dere skal finne meg når dere søker meg av hele deres hjerte. (Jer 29:12-13)