16.05.2012  

bilde
Elizabeth De Sousa (privat foto)

Jesus helbredet meg!

Elisabeth kjente en umiddelbar forandring etter å ha blitt bedt for. «De siste fire ukene har jeg slitt med en kraftig infeksjon. Etter to ulike penselinkurer var jeg verre en noensinne. Jeg hadde en drøm, jeg så at pastoren på Betania ba for meg».

Søndag tok hun derfor turen i fra Bodø for å komme på møte her på Fauske. Elisabeth sier at hun var helt fortvilt og visste ikke hva hun skulle gjøre. «Ettersom jeg selv var for dårlig fikk jeg mannen min med som sjåfør. Han er selv ingen troende, men han ble med meg på møte», sier Elisabeth.

Mine venner Gilmar og Giani hadde vært i kontakt med pastoren på telefonen. Da fikk de vite at han ikke var hjemme denne søndagen. Men han hadde sagt at jeg måtte bare gå på møte og bli bedt for. Jesus er den samme.

«Jeg synes det var litt rart ettersom jeg hadde drømt at det var han som ba for meg. Jeg tenkte at jeg måtte komme tilbake neste søndag. Møtet begynte og det var både lovsang, bønn og tale. Jeg satt der og håpet på at jeg kunne bli bedt for. Helt til slutt ble de som var syke oppfordret til komme frem til forbønn. Jeg gikk frem og da de salvet og ba for meg kjente jeg Guds kraft så sterkt. Kreftene kom tilbake og jeg kjente hvordan hele kroppen frisknet til», sier hun på telefonen et par dager etter.

I mellomtiden har hun vært hos legen. Her vitnet hun frimodig om hva Jesus hadde gjort for henne. Et vitnesbyrd som hun også har lagt ut på sin facebook side.

Mitt vitnesbyrd til legen min

Legen min spurte meg om hvordan det gikk med meg. Jeg svarte - "Jeg har det bra, jeg er frisk som en ørn." Han svarte: - "Hvordan har det seg?"

Jeg svarte: «Jeg er fullstendig helbredet. De salvet meg med olje og ba i Jesu navn, og jeg ble umiddelbart helbredet fra mine plager». Legen ble helt stille ... - etter noen sekunder sa han: - «Hva slags olje var det de brukte?» Jeg svarte: - «Det er en salveolje som de bruker i menigheten for å be for de syke». Legen - "Hva er dette for slags olje og hvor den kommer fra?" Jeg svarte: - «Dette er olivenolje med noen duftende urter». Legen spurte meg igjen: - «Og hvordan gjorde de?» Og jeg gjentar igjen og forklarte. Da ble han igjen taus, han sa ingenting ...

Så brøt han stillheten og sa: «Veldig bra, veldig bra. Det er viktigste er at du er frisk, men jeg råder deg til å komme tilbake hit om to uker for så vi kan undersøke deg igjen». Jeg sa: - «Det er helt i orden doktor».

Nå er hun i full jobb igjen og takker Jesus for hva han har gjort i hennes liv.