05.05.2013  

bilde

Nå vil jeg døpe meg!

Lucilia (31) har vært igjennom en vanskelig tid, noe som bidro til at hun begynte å søke inn i Guds ord. Det gikk ikke lang tid før ting begynte å skje. «Jeg leste og jeg leste» sier hun, «og det begynte å skje noe inne i meg. Nå vil jeg leve helt for Jesus og jeg vil døpe meg!»

Hun er opprinnelig fra Brasil men har bodd i Norge i 8 år. Det var kjærligheten som førte henne hit hun giftet seg og fikk to barn. Men alt gikk ikke slik som hun hadde tenkt. Det var en tung prosess og måtte akseptere at ekteskapet ikke ble slik som de begge ønsket. For å få en ny start valgte hun, etter et år, å flytte hun til Fauske i fjor høst. Her bor hun nå sammen med de skjønne jentene på 2 og 5 år.

Hun kom fort i kontakt med menigheten og fant seg veldig godt til rette. Lucilia er nok over gjennomsnittet glad i barn og nettopp barna betyr alt for henne nå. Etter flere aborter kan hun ikke lenger få barn og tanken på og miste barna har vært veldig vanskelig for henne. «Det har vært godt å ha menigheten og kristne venner i denne tiden, sier hun. Jeg har vært så bekymret at jeg har ikke visst hvordan jeg skulle greie å takle det. Når det ble som verst for meg begynte jeg å lese i Bibelen. Jeg hørte også på Bibelen, innlest på Youtube også. Som et under løste situasjonen seg og jeg opplevde det hele som et mirakel sier hun, mens tårene kommer. Jeg så hvordan Jesus var med meg. Da bestemte jeg meg, nå vil jeg døpe meg!

Siden har jeg hatt en slik glede og fred i inne i meg, og jeg gleder meg veldig til å bli døpt. Jeg er også veldig takknemlig for menigheten, det er så godt å være her, sier hun til slutt.

Nå blir det dåp i nærmeste fremtid og hun blir nok ikke alene!