Skip to main content

20.06.2015  

bilde
Tre tenåringer i menigheten

Sommerhilsen fra Byberg i Sør-Afrika

I Sør-Afrika er det akkurat nå midtvinters. «Vi har ikke sett så mye til kulda enda. Det verste nå er tørken som har vart lenge» skriver misjonær Ingebjørg Byberg i sin hilsen til menigheten. Enda er det rundt 3 måneder før regntiden begynner igjen. Nå er det lite vann i magasinene og det betyr vannrasjonering. «Husker alle bekker, elver og fossefall vi ser over alt i Norge, og skulle ønske vi hadde mer av den velsignelsen her nede» sier hun.

Fin tid i menigheten

Ellers går det bra i arbeidet, vi får stadig be til Gud med sjeler, og det er godt og få oppleve at Guds Ånd arbeider på hjertene. Hadde motet i et hjem til ei voksen dame som er bønnebarn i menigheten, nu er hun syk og sengeliggende, men den kvelden ba hun om forbønn, og ville overgi restene av livet til Gud og bli frelst. Vi har også en gruppe av nyfrelste på en ny plass, og besøker de hver uke, men har jo ønske om å få de med inn til hovedmenigheten om søndagene. I august blir det også bryllup i menigheten, da et samboerpar ble frelst for ei tid siden, og de ønsker og få alt i rett skikk framfor Gud.

bilde

Noomi

Det er eksamenstid her nå den 26. juni har skolene 3 ukers vinterferie. Vi har også en av de unge i menigheten i Cuba på legestudier, og han kommer hjem en tur nå i juli, og det gleder vi oss jo veldig til. Ellers har vi det bra, Noomi går jo 1. året på videregående nå, det er mye lekser og skolearbeid. Men hun er med på stort sett alt av møter, og er ellers veldig aktiv i menigheten.
Bilde: Noomi sammen med to andre ungdommer i menigheten

bilde

Dette er barna til Sithe, som var med meg til Norge i 2002.

Så vil vi til slutt takke dere alle som husker på oss her nede i bønn og offer og støtte, må Gud velsigne dere tilbake den enkelte av dere. Det er godt og vite og kjenne at noen er med og holder våre hender oppe, og støtter oss i den åndelige kampen.

Vennlig hilsen Noomi og Ingebjørg