Skip to main content

12.06.2016 | av Ingebjorg Byberg  

bilde

En liten hilsen fra oss i Sør-Afrika

Kjære venner!
Dette blir bare en liten hilsen fra oss for å ønske dere en god sommer, og for å fortelle at vi kommer til Norge en liten tur nå i sommer. Jeg har blitt anbefalt å få fjernet mandlene og håper på å få gjort dette her hjemme.

Jeg har vært mye plaget med halsbetennelse i nesten 10 år og har blitt verre med årene. Har vært mye syk ide siste månedene og derfor blitt anbefalt av legen og få fjernet mandlene. Det er en lege som tilhører Klippen, Sandnes, som prøver å få ordnet det slik at jeg kan få gjort dette på Vestlandet. I den forbindelse planlegger vi å komme vi til Norge den 24. juni og bli i 4 uker.

Noomi har 3 ukers vinterferie i denne perioden så da gå det bra i forhold til skolen. Vi blir bare sørpå denne gangen. Selv om operasjonen ikke er så stor må man ta det veldig rolig etterpå for å unngå blødninger, og bli sterk nok til reisa tilbake. Vi ber om forbønn, både for reisa og operasjonen. Be om at alt må gå bra. Vi reiser via Midtøsten ettersom dette ble det billigste denne gangen, så be også om at Gud bevarer og beskytter oss på turen.

bilde

Ellers går det bra her nede. Vi opplever både gleder og sorger. 2 av våre ungdommer kom hjem dette året, etter fullført utdannelse. Den ene var ei jente som har gått 4 år på universitetet og vi hadde koselig feiring i menigheten da hun var ferdig. Hun har ikke fått jobb enda, men hun har hjulpet meg veldig mye i arbeidet disse månedene hun har vært hjemme, og hun ivrigere enn hun noen gang har vært. Det viste seg at gutten som har fullført 3 år på college har kommet borte i feil venner, som har drevet med djeveltilbedelse. På et møte begynte de onde åndene og manifestere seg og det ble ganske kritisk, da han prøvde å kutte både seg selv og andre med kniv. Denne gutten har vært veldig ivrig og brennende for Gud, helt siden han var en søndagsskolegutt. Derfor var dette så forferdelig trist for oss, men vi ber om at Gud skal hjelpe han på nytt.

En av mine medarbeidere ha vært veldig syk i flere måneder og det var dager da vi bare ventet på dødsbudskapet, men så kvikna han til nesten over natta. 2 dager senere kom han ut av sykehuset og drog rett opp til kirka for å støpe noe som måte fikses før et stevne vi skulle ha. Han ville ha alt i orden til vi fikk besøk! Gud er god og han gjør store ting. Søndag talte jeg nede på Kwa-Latha, et sted jeg har vært å undervist i flere år. Nå har de bygd et nytt kirkebygg og det er blitt veldig fint, selv om det ikke er helt ferdig enda.

Så vil vi ønske dere alle Guds velsignelse, og vi vil takke dere så mye for all forbønn og støtte. Hjertelig hilsen fra Noomi og Ingebjørg. Hilser dere med Lukas 13:22-35.