Skip to main content

13.03.2017  

bilde
Misjonsbrev Byberg mars 2017

Hilsen fra Sør-Afrika

Vi har startet søndagskole på Ndundwini, og her er det mange barn som kommer, forteller Ingebjørg Byberg. Hun og Noomi er nå tilbake i Sør-Afrika etter sitt besøk i Norge. Først av alt vil vi takke dere alle for den fine tiden vi fikk ha i lag med dere da vi var i Norge, både på møter og privat, skriver hun.

bilde

Vi hadde ei veldig fin tid hjemme, og også operasjonen gikk bra. Som mange av dere vet, så måtte jeg operere vekk mandlene i januar. Selv om jeg fikk litt ekstra tid på sykehuset, følte jeg meg veldig godt ivaretatt der også. Reisa nedover gikk også veldig bra, selv om kreftene ikke var så store. Noomi var flink og tok hand om alt, både meg og bagasjen. Ekstra koselig var det jo at vårt tidligere forstanderpar, Webjørg og Bjørn Egil Steinset, kom på flyplassen og så oss vel av gårde, det satte vi stor pris på.

Det tok sin tid for kreftene kom tilbake, og spesielt stemmen som var veldig svak i lang tid etter operasjonen, men det ordna seg en 5-6 uker etter operasjonen, og siden da har vi vert i full virksomhet, med møter, sjelesorg og Bibelundervisning. Vi kom jo tilbake til full sommer, og selv om det er godt med varme blir det fort litt slitsomt når gradestokken ligger jamt midt på 30 tallet.

Flere nye er kommet med i det siste. Noen er veldig syke og trenger mye omsorg, andre trenger hjelp og undervisning, og for noen som har vært samboere har begynt å forberede bryllup. Et par skal gifte seg nå i mars og da blir det en fest i menigheten. Så blir det dåp, noe vi også gleder vi oss til. Gud er god og han arbeider i blant oss.

Noomi har jo begynt på siste året på videregående, det er mye jobb og lesning, og hun er også veldig ivrig med i menigheten. Så vil vi takke dere igjen for at dere står med oss i bønn og offer, og holder våre hender oppe i striden. Må Gud velsigne dere alle rikelig tilbake. Hilser dere med noen ord fra Dan. 11: 32-35.

Hjertelig hilsen fra oss, Noomi og Ingebjørg.

Ønsker du å støtte arbeidet?

Gi en gave til misjonskonto: 4509.28.41476