Skip to main content

15.06.2019  

bilde

Sommerhilsen fra Ingebjørg Byberg

Her kommer en liten sommerhilsen fra oss Sør-Afrika med ønske en fin sommer. Her nede er det snart vinterferie. Vi har unngått den verste kulda så langt.

Ellers har vi det bra. Gud er trofast og vi gleder oss over det Gud gjør i blant oss. I midten av mai hadde vi dåp og det var flott å se de som vil følge Jesus la seg døpe. En av de var ei ung jente som bor hos, men hun er barnebarn av en heksedoktor. Hun vitnet sterkt om Guds nåde og takket Gud for frelsen gjennom Jesu blod. Det var et underbart møte, der vi også hadde nattverd.

Denne gangen var det bare søstre som ble døpt, men flere brødre har meldt seg til neste dåp. De trengte litt tid på seg for å få ordnet opp i enkelte ting i livet. I det siste har flere nye søkt til møtene og vi ber om at Gud skal få arbeide videre i deres liv. At han får virke fram omvendelse og overgivelse til Gud.

Noomi har det bra og hun trives på lærerskolen. Men det er mye arbeid og nå er det eksamenstid. Hun kommer hjem neste uke og da har hun 3 ukers vinterferie. Vi savner henne veldig både i menigheten og for min egen del her hjemme. Til slutt vil jeg takke alle som husker på oss i bønn og som all støtte, Må Gud velsigne dere rikelig tilbake.

Hjertelig hilsen Ingebjørg.