Skip to main content

03.03.2013  

bilde

Dåp i Matimatolo

10. februar var en gledens dag for misjonær Ingebjørg Byberg og menigheten i Matimatolo. 8 ungdommer ble døpt, og blant dem var hennes egen adoptivdatter Noomi. Samme dag kunne hun også feire sin 13 årsdag!

bilde

Hilsen fra Ingebjørg Byberg i Sør-Afrika

Det begynner jo å bli noen uker siden vi kom tilbake her. Reisa gikk fint nedover og det var veldig kjekt å komme heim igjen. Det ble litt av en overgang fra vinter i Norge til i overkant 30 grader varmt da vi landa. Det har nesten gått i ett siden vi kom hjem. Noomi begynte på High-school dagen etter og var nok litt nervøs, men det har gått bare bra. Arbeidet her har også gått bra i vårt fravær, men jeg forstod at vennene var glade får at vi var på plass igjen. Når er undervisningen og Bibel-klassene startet opp igjen etter skoleferien her nede.

bilde

Søndagskolen er også i gang og vi er glad for å se mange nye. Selv om flere av ungdommene våre nå har reist vekk for å gå videre på skoler har det kommet nye til. Sist søndag hadde vi gleden av å få be med datteren bestemora som vi bygde huset for. Ho er kommet hjem nå for å ta hånd om moren. Ho kom på møte og ville bli frelst.

bilde

10. februar hadde vi dåp og stormøte her. Menigheten på Matimatolo leide et par kombibusser og så mange som kunne drog ned til innsjøen utafor Greytown. Her hadde vi et lite møte og døpte 8 ungdommer, deriblant Noomi. Etterpå var alle invitert til oss, hvor vi hadde satt opp telt og hadde stort møte. Etter møtet ble det servert maisgrøt, salater og grilla kjøtt, noe de alle satte stor pris på. Det ble også kaker og feiring av Noomis 13 årsdag.

bilde

Uka ble avslutta med et forferdelig tordenvær, men de fleste hadde kommet seg i bilene før himmelens sluser åpnet seg og det hølja ned. Det var verre med meg og en del av jentene som måtte ordne opp etter festen i dette regnværet. Likevel, ingen ting kunne dempe gleden over det fine vi hadde fått være med på og storheten av å få se Guds verk i blant oss.

Denne uka skal vi også ut på nye plasser og forkynne Guds ord, og det gleder vi oss til. Det er godt å få arbeide så lenge det er dag, natten kommer da ingen kan arbeide. Så ønsker vi dere alle Guds rike velsignelse, og hjertelig takk for at dere står med oss igjennom bønn og støtte.

Hjertelig hilsen fra Noomi og Ingebjørg