Skip to main content

18.10.2013  

bilde

20-25 frelst under teltkampanjen i Entseleni

Dette forteller misjonær Ingebjørg Byberg som er i Sør-Afrika. «Entseleni er en plass der forfedre tilbes og heksedoktoren har stor makt. Dette er en plass vi ønsker å begynne med faste møter, men vi trenger fast tilholdssted» forteller hun.

bilde

I en mail forteller at de har nesten full sommer. Det er flott og se at det spirer og gror over alt rundt oss, vi har fått litt av vårregnet, men det er nok behov for mye mer. Vinteren var ganske mild dette året, vi var til og med oppe i 40 gr. i slutten av august. Vi har også ei veldig fin tid i arbeidet, med ungdomsleir, bibeltimer, teltkampanje i august, og nesten hele menigheten drog på stevne i en annen menighet jeg arbeider mye i lag med.

bilde

I begynnelsen av aug. døde også denne gamle Bestemoren som dere var med og bygget hus for. Hun var jo over 90, og ble svakere og svakere dette året. Ei av døtrene var heime og tok seg av ho, så ho hadde det bra. Vi hadde møte i huset hennes kvelden for ho døde, og ho takka alltid Jesus for frelsen, og også for det fine huset ho fikk bo i den siste tiden ho levde. Kjenningsmelodien hennes var den; I don't know why Jesus loves me so, I don't know why why why. Ho pleide å ta den på både engelsk og zulu. Og nå fikk ho flytte heim til en enda bedre bolig. Nå bor dattera der, ho er også blitt frelst, og ho kommer trofast på møtene. Vi hadde en fin begravelse for henne, og mange møter i heimen i sørgetiden.

bilde

Ny mederbeider

Har også fatt en ny medarbeider i det siste, Josef. Han er en ung mann på 26 år, har vert frelst i 13 år, han er gift og de har en sønn på 7 mnd. Han er veldig ivrig, en skikkelig evangelist-type, og han blir brukt til rik velsignelse av Gud. Vi har også møter i hjemmet hans hver uke, der han samler ufrelste naboer og familie. Om noen hadde hatt lyst til og støtte han med noen kroner en gang i blant, hadde nok det blitt til stor velsignelse.

Ellers har vi det bra, Noomi er snart ferdig med sitt 1. år på High-school, det går bra, men det var nok stor forskjell på barneskolen og denne. Det er en god skole ho går på, og kravene er ganske høye. Ho er av og til heime når jeg drar på møter, når ho har mye prøver, ho liker det ikke, men det er jo ganske trykt her, med jern gitter for alle vinduer og dører, +alarm og panikk-knapp, så det går.

Så vil jeg avslutte med og takke dere alle som husker på oss i bønn og offer, det er på grunn av dere at Guds verk går fram, at det er bensin på bilen til og dra ut for og forkynne det glade budskap om at Jesu blod enda renser fra all synd, at det er håp og liv i et blikk på det blødende Lam. Må Gud velsigne dere rikelig tilbake for alt det dere har gjort for oss, og Guds verk her nede. 1 Kor. 15, 58. Hjertelig hilsen fra Noomi og Ingebjørg.