Skip to main content

17.04.2014  

bilde
Påskehilsen fra Ingebjørg Byberg i Sør-Afrika

Bønne- og fastehelgen ble avsluttet med dåp!

Det er kanskje sent etter norske forhold, men her begynner ikke påsken for i morgen. Vi har hatt ei fin og god tid i det siste. I de siste to månedene har vi hatt flere bønne- og fastehelger i menigheten. Vi har sett at frafalne har kommet tilbake og det har vært en sterk fornyelse over ungdommen. Vi gleder oss også over at nye søker til menigheten.

bilde

Påskehilsen fra Ingebjørg Byberg i Sør-Afrika

Helga 28-30 mars hadde vi en spesiell bønnehelg der vi bor sammen med de unge i kirken. Da er det møter og tid til samtaler og sjelesorg hele helgen for de som ønsker det. Helga ble avsluttet med at 7 ungdommer og ei voksen dame ble døpt! Det var også hele 9 barn som ble barnevelsignet.

bilde

Det var et fantastisk møte hvor vi også kunne be Gud velsigne en mann og hans kone som ble innsatt som eldste. Lennart, en av pastorene jeg arbeider med, døpte og talte i dette møtet, under stor salvelse fra Gud.

bilde

Til slutt ble det servert maisgrøt med kjøtt og salater, og det satte alle stor pris på etter en lang dag. Ikke minst for alle de som hadde fastet siden torsdag.

bilde

Forrige uke hadde vi koselig besøk av Misjonssekretær Bjørn Bjørnø med hustru. Det var veldig koselig og et besøk vi satte pris på. De var med på møte i Matimatolo, og i en liten samling med meg og noen av mine medarbeidere.

En del av menigheten drar på påskestevne i morgen, Langfredag, mens noen blir igjen og feirer påske her i menigheten. Det blir også dåp under stevne, så vi gleder oss over at Guds rike går frem her i Sør-Afrika.

bilde

Så vil vi ønske dere alle en velsignet god påskehelg, og håper at dere får en fin og god vår. Vi har hatt den første forsmak på vinteren, og vi bør jo ikke klage etter en lang og god sommer. Vi vil takke dere alle så inderlig for all støtte og forbønn for oss og arbeidet her nede, og at dere står med oss i striden for sjelenes frelse. Må Gud velsigne dere underbart tilbake. Ha det riktig godt. Hilsen med Markus 16. Hjertelig hilsen fra oss, Noomi og Ingebjørg.