28.01.2012 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Sterkt vitnesbyrd av Lars!

Det er mye rart man kan lese på Facebook, men noe av det sterkeste jeg har lest er Lars sitt vitnesbyrd i form av en personlig bønn. Etter at han hadde sett «Jesusfilmen» på nettet skrev han noe svært personlig på sin facebookside.

bilde

«Jesus, jeg er lei meg for at jeg har gått min egen vei. Takk for at du døde på korset for å betale for mine synder. Kom inn på førsteplassen i mitt liv. Gjør meg til den personen du ønsker at jeg skal være!!»

Jeg spurte Lars om jeg fikk skrive om dette ettersom det gjorde så sterkt inntrykk på meg. «Det kan du godt» svarte Lars med et smil. Lars er aktivt med på Expect og han går også på Tentro dette året. Selv om hans foreldre ikke er aktivt med selv har Lars igjennom Nordlys kristne grunnskole fått venner som også er aktivt med i menigheten. Likevel så er det bare et fåtall av de 130 vennene på facebook som er kristne. Jeg spurte ham derfor om hva det var som fikk ham til å skrive så personlig og direkte som han gjorde her.

«Vi fikk i oppgave å skrive om Jesusfilmen på skola. Jeg gikk på nettet og klikket meg inn på jesusfilm.org, og der fant jeg linker til filmen på sykt mange språk. Jeg ble veldig grepet av filmen og måtte se den mange ganger for å få med meg alt. Jeg tror jeg så den fire ganger etter hverandre.» sier Lars.

- Hva var det i filmen som gjorde så sterkt inntrykk på deg da?
«Det sterkeste var da Jesus hang på korset og da han stod opp fra de døde, at det var for meg. Så etter at jeg sett den ville jeg bare at alle andre også skulle se den» sier han, uten snev av skamfullhet. Har noen kommentert dette du skrev på facebook? «Nei, ikke negativt i alle fall» sier Lars til det.

bilde

Her ser vi Isac, Lars og Victor følge godt med når Steinar underviser på Expect. De er flinke til å ta med seg Bibel og Lars noterer nøye ned som sies. Sakte men sikkert reiser det seg en ny generasjon som gir oss håp og tro på fremtiden!