02.09.2012  

Toppbilde

Nytt barne- og tenåringsarbeid!

Fredag blir det kick-off for vårt nye barne- og tenåringsarbeid. Vi har valgt å bytte navn til Connect for å understreke at dette er noe helt nytt. Connect betyr «å koble», og vi ønsker å koble de unge til Jesus, hverandre og til menighetens fellesskap.

For to år siden startet menigheten opp Expect som har hatt sine samlinger på fredager. Målet var å få bygget opp et ungdomsarbeid, men utviklingen har imidlertid vist oss at vår målgruppe er i yngste laget for dette opplegget. Det har vært en trofast gjeng som har vært samlet fast, men vi har ikke klart å nå ut til flere. Samtidig har menigheten vokst og flere barn har kommet til. Det har gjort at vi har måttet tenke nytt.

Fra 9 år og oppover

De som har gått på Expect har blant annet startet et eget band, som nå har fått navnet «OneWay». De vil få ansvaret for sang og musikk på samlingene. Målgruppen for Connect blir fra 9 år, noe som betyr at vi skal ha mer lek og konkurranser. Vi har fått med oss flere nye ledere og vi legger nå opp tema for samlingene. Menigheten har denne høsten fokus på Guds ord, og det vil vi også følge opp.

bilde

Vi samles på fredager, fra 18.00 – 20.00, hvor vi starter oppe i salen med å synge ledet av «OneWay». Vi vil ha minnevers-lek og en kort andakt. Siste del blir nede i kjellerstua hvor vi har litt å bite i, og lek og konkurranse. Vi vil også ha ulike innslag som f.eks «Bad taste party», hvor det er om å gjøre å kle seg ut med mest mulig dårlig smak. Vi skal også ha drama m.m. «Vi gleder oss veldig og vi tror at dette blir veldig bra. Derfor håper vi at foreldre og besteforeldre hjelper oss med å få med så mange som mulig på dette», sier Torill som er en av de nye lederne på Connect.